Rólunk

Gyerekkori szerelemből nőtte ki magát azon vágyunk, hogy Basenji tenyésztők legyünk. 


Laczi Mária vagyok, férjemmel Bánfalvi Tamással együtt alapítottuk Basenji kennelünket melynek alapító kutyája Tami z Klanu Lobuzow lengyel import szuka. Már gyermekkorunk óta jelen vannak életünkben a kutyák. Első kutyámat 12 éves koromban kaptam, Ő egy Dalmata fajtájú kutyus volt, 14 évig volt velem, férjem első kedvence pedig egy német dog volt. 

Tami a második Basenji az életemben, elmondhatom, hogy örök szerelem lett belőle. Férjem anyai nagypapája kutyakiképző volt, csodálatos vadászkutyákat képzett ki, elsősorban terrierekkel foglalkozott. Életünkben mindig jelen voltak a kutyák! A mai napig nagy nagy szeretettel fordulunk az állatvilág felé. Jelenleg három kutyával osztjuk meg életünket, az egyikük rossz körülmények közül mentett Hannoveri véreb, a másik egy csodálatos Saluki, és a tenyészetünk alapítója az igazán különleges Basenji.

Három gyermekünk van, testvérként szeretik a kutyáinkat, sokat segítenek a kutyák körüli teendőkben. Bogi aki most 10 éves lelkes állatvédő, az Ő figyelmességének köszönhetjük mentett kutyánkat, de nagyon szereti a kutyakiállítások világát is. A kutyázás nálunk életforma! A kutya az életünk szerves része, mindig voltak és mindig is lesznek kutyáink! :-)